Микрогринариум
Трон Микрогрийнс » Микрогринариум

Mикрогринариумът

ефектен и полезен

Ако обичате да хапвате здравословно и вкусно, докато живеете на бързи обороти, да съчетавате полезното и красивото, да прилагате нестандартни решения, микрогринариумът ще ви донесе истинско удоволствие и много ползи.

Какво е микрогринариум?

Всички сме чували за розариум, аквариум, дендрариум, терариум – пространство, в което се отглеждат рози, риби, дървета или други растения и животни. Неговата цел е да осигури подходящи условия за развитието им и в същото време да достави естетическа наслада.


Микрогринариумът на Трон Микрогрийнс е създаден с подобна идея, но в случая, както подсказва и името му, става дума не за друго, а за микрорастения. При това те редовно ще бъдат подменяни от нас (всяка седмица), така че винаги да бъдат красиви и свежи.

Настоящият модел се състои от два основни елемента: 

шест вида микрорастения, които могат да се комбинират по избор измежду 16 разновидности, 

красива компактна поставка (62/34/49 см), която разполага със собствено осветление.

Какво ви дава микрогинариумът?

С него винаги можете да се радвате на истинска микроградина със свежи растения, пълни с витамини, минерали и антиоксиданти. Приказно красиви, вкусни и здравословни, микрорастенията ще радват сетивата ви по повече от един начин. Микрогринариумът ви дава възможност да внесете здравословен елемент към храната си – току-що откъснати зеленчуци и билки, независимо къде се намирате – у дома или в офиса. Заедно с това създава естетическа наслада и страхотно усещане за близост с природата, дори когато сте потопени в пулсиращия градски живот.

Къде може да бъде поставен микрогринариумът?

Практически навсякъде. Микрорастенията виреят съвсем спокойно на обикновена стайна температура. Ако вие се чувствате добре в някое помещение, то е подходящо и за микрогринариума. С компактните си размери и малкото си тегло, той не изисква специална укрепена поставка или голямо свободно пространство. Можете да го поставите върху бюрото си, свободна полица, масичка, шкаф или кухненски плот.


Изкуственото осветление към него помага растенията да се чувстват добре навсякъде и по всяко време – както в по-тъмните, така и в по-светлите зони, през всеки сезон, независимо дали времето е облачно или слънчево. В допълнение, то създава приятен отпускащ ефект.


Красив и нестандартен, микрогринариумът може да бъде ефектен акцент във всяко пространство, привнасящ интересна и свежа атмосфера. Може да намери своето място както в по-представителни, така и в по-неформални помещения, на работа или у дома.

Microgreenarium_03

Как да се грижите за микрогринариума?

От ваша страна се изискват минимални усилия – да поливате растенията с малко вода веднъж дневно в специално поставената за целта ваничка.

Как да поръчам своя микрогринариум?

Просто се обадете на един от следните телефони 0888 207 081 или 0888 620 229, за да Ви разкажем повече или да поръчате Вашия микрогринариум за ресторант, офис или дом.

Възможно ли е да поръчате микрогринариум с различен дизайн или размери?

За да обсъдим идеята Ви, обадете се на: 0888 207 081 или 0888 620 229