Начало Олд
Трон Микрогрийнс » Начало Олд

Нашите растения

Микрорастенията навлизат все повече в нашето ежедневие поради своите ценни хранителни качества, свеж вид и приятен вкус . Според някои изследвания те са много по-богати на определени витамини, минерали и антиоксиданти от зрелите им версии.

Амарант
Амарант

Можете да познаете микрорастенията амарант по заострените листенца и тъмночервения им пигмент, дължащ се на фитонутриентите и флавоноидите в тях. Те съдържат големи количества витамин К и витамин С.

вижте повече
Броколи_1
Броколи

Микрорастенията броколи са хранителна бомба, пълна с витамини, минерали и антиоксиданти. Това, което обаче ги прави наистина специални, е съдържанието на сулфорафан в тях.

вижте повече
Грах_1
Грах

С красивите си мустачки микрорастенията грах трудно могат да бъдат объркани. Те заслужават вниманието ви както заради  екзотичния си вид и мек вкус, така и заради наличието на витамин С в тях.

вижте повече
Рукола_1
Рукола

Тя е един от шампионите по съдържание на калций и чудесен помощник в грижата за красива кожа. Микрорастението се отличава с характерния за зрялата рукола вкус,  макар и в по-мек вариант.

вижте повече
Червено-зеле
Червено зеле

Освен с изобилие от аскорбинова киселина, микрорастението червено зеле може да се похвали с богато съдържание на витамини Е и К, калий, фолат и бета-каротин.

вижте повече
Слънчоглед_1
Слънчоглед

Микрорастенията на слънчогледа имат месести хрупкави листенца  и са богати на мастноразтворими витамини. Те, както граха и кейла, се отличават с разнообразно съдържание на аминокиселини. 

вижте повече
Босилек-Дженовезе_1
Босилек  дженовезЕ

Листенцата и стъбълцата на  босилек  Дженовезе са тъмнозелени. Неговите микрорастения ще ви очароват с наситения си аромат и вкус. Те съдържат разнообразие от витамини (вкл. фолат), минерали и антиоксиданти. 

вижте повече
Босилек-Дарк_Опал
Босилек  дарк опал

Листенцата и стъбълцата на босилек Дарк опал са тъмночервени до винени, откъдето идва и името му. Неговите микрорастения ще ви очароват с наситения си аромат и вкус. Те съдържат разнообразие от витамини (вкл. фолат), минерали и антиоксиданти.

вижте повече
logo--preview
Лимонов босилек

Листенцата и стъбълцата на Лимоновия босилек са по-светло зелени от тези на Генуезкия. Микрорастенията босилек ще ви очароват с наситения си аромат и вкус. Те съдържат разнообразие от витамини (вкл. фолат), минерали и антиоксиданти. 

вижте повече
Кейл_1
Кейл

Микрорастенията кейл имат нежен скромен вид и ненатрапчив неутрален вкус. За сметка на това те са истинско депо за витамини, минерали и антиоксиданти. Ето защо се смятат за една от ,,най-могъщите” супер храни.

вижте повече
Репичка-Chinese-Rose_1
 репичка КИТАЙСКА РОЗА

Микрорастенията репичка Китайска роза имат зелени листенца,  розово-червени стъбълца и лек лютив вкус. Те съдържат витамин С, полезни вещества от групата на витамин В, антиоксиданти и  ценни минерали. 

вижте повече
Репичка-Дайкон_1
Репичка РАМБО

Микрорастенията репичка Рамбо се отличават с традиционния лютив вкус на зрелите растения и овални тъмночервени листа.  Те съдържат витамин С, полезни вещества от групата на витамин В, антиоксиданти и важни минерали. 

вижте повече
logo--preview
Горчица – Синап

Горчицата е сред микрорастенията с богато съдържание на витамин К. Те са много добър източник на витамин С и осигуряват умерени количества витамин А и Е, фолат и различни минерали.

вижте повече
Мизуна-ред_1
Мизуна ред

Микрорастенията Мизуна ред привличат вниманието с нееднородите форми на листенцата си. Те са богати на мастноразтворими витамини и витамин С, съдържат фолат и  желязо.

вижте повече
Лук_1
Лук

Микрорастението лук има тънки, остри листенца, завършващи с малки семенца. Отличава се с характерния за зрелия лук вкус, без да бъде толкова натрапчив. Съдържа редица витамини, минерали и антиоксиданти.

вижте повече
Див-Лук_1
Див лук

Микрорастенията обикновен и див лук са близки не само по име. И двете имат характерния за зрелия лук вкус, без да бъде толкова натрапчив.  Ще познаете дивия по сравнително по-тънките и ароматни листенца.

вижте повече
Праз-лук_1
Праз

Подобно на лука микрорастението праз расте с красиви, остри като тревички листа, завършващи с малки семенца. То съдържа редица витамини, минерали и антиоксиданти.

вижте повече
Крес_1
Крес

Микрорастенията крес имат крехки бели стебълца и наситено зелени листенца. Те са изключително богати на витамин К.

вижте повече
Чесън_1
Чесън

Микрорастението чесън на външен вид лесно може да бъде объркано с лук или праз - има остри като тревички листа с малки семенца на върха. Ще го познаете по лекия, напомнящ за зрелия чесън, вкус и аромат.

вижте повече
logo--preview
Червенолистна салата

Микрорастенията Червенолистна салата имат красив наситен цвят и са богати на витамини. Съдържат разнообразни аминокиселини и антиоксиданти и умерени количества минерали.

вижте повече

Изпробвани Рецепти

Здравословната и прясна храна е награда за тялото. Когато заедно с това тя е вкусна и почти магически красива, се превръща в награда и за душата. 


Вижте всички рецепти

За нас

Ние от Трон Микрогрийнс предлагаме чисти и свежи микрорастения, отгледани с грижа и любов. Вярваме, че с хранителните си качества и деликатната си красота те ще направят ястията ви още по-пълноценни, вкусни и изкусителни.

0-02-05-1e29447b26e8608e65e5b2093990cebd2bf024085c1729da47ebfa79ce4c384d_8587cfb431b02e75
logo-removebg-preview

Качеството е на първо място

Мирорастенията се берат часове преди доставката

Микрорастенията са екологично чисти

Микрорастенията се предлагат целогодишно