Продукти
Трон Микрогрийнс » Продукти

Амарант

Хранително съдържание

Амарантовите микрорастения са много богати на витамин К, витамин С и желязо. Те са добър източник на протеини, калций и фибри. Съдържат и голямо количество флавоноиди и фитонутриенти. Последните са “виновни” не само за впечатляващия им цвят, но и за част от антиоксидантните им свойства. В амаранта има много малко калории и незначително количество мазнини.


Вкус и аромат

Има нежен, леко землист вкус с нотка на орех, който варира в зависимост от конкретния сорт.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения могат да се използват по много различни начини. Те са отлична добавка към салати, сандвичи и аламинути и ефектна декорация както за солени супи и ястия, така и за десерти.


Ползи за здравето

Големите количества желязо, витамин С и витамин К са от решаващо значение за съсирването на кръвта, имунната функция, производството на червени кръвни клетки и здравето на костите. Високото съдържание на фибри в тях е полезно за храносмилателната система, а ниското калорийно съдържание - за регулирането на теглото.

  • "Амарант" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Анасонов Исоп

Хранително съдържание

Микрорастенията анасонов исоп имат високо съдържание на витамини, минерали, антиоксиданти и етерични масла. Богати са на витамини С и К, манган и различни други фитонутриенти.


Вкус и аромат

Анасонивият исоп има подчертан вкус, който напомня на анасон и фенел, със сладки нотки.


Кулинарни приложения

Леко сладникавият аромат и вкус правят тези микрорастения изключително подходящи за десерти – плодови, кремове, сладки смутита, топъл шоколад и т.н. В същото време са подходящи за ястия и напитки, които “обичат” сладък привкус – печива, чай, кафе, и т.н.


Ползи за здравето

 Анасоновият исоп подпомага храносмилателната система, действа противовъзпалително и съдържа антиоксиданти. Традиционно семената от анасон се използва срещу простуда, кашлица и инфекции на дихателните пътища.

  • "Анасонов Исоп" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Боб Адзуки

Хранително съдържание

Богати са на витамини К, B (фолат и ниацин), C и А, както и на калций, калий, желязо и магнезий. Съдържат и есенциални аминокиселини в малки количества.


Вкус и текстура

Имат мек, леко сладък вкус с нотки на ядка, напомнящ този на възрастните растения на боб адзуки. Придават свеж, леко землист аромат на ястията.


Кулинарни приложения

Те имат разнообразно приложение в кухнята. Подходящи са за декорация, сандвичи и супи. С тях салатите придобиват по-хрупкава текстура и още по-свеж вид: съчетават се добре с други зеленолистни, домати, краставици, авокадо. Те са чудесна гарнитура за ястия с печено/пържено месо и риба.


Ползи за здравето

Веществата, които се съдържат в микрорастенията боб адзуки, са полезни за храносмилателната система, регулирането на холестерола и кръвното налягане. Подобряват имунната функция и могат да бъдат полезни в борбата с излишните килограми. Богатото съдържание на фибри в тях е “виновник” за детоксикиращите им свойства.

  • "Боб Адзуки" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Боб Мунг

Хранително съдържание

Богати са на витамини К, B (фолат и ниацин), C и А, както и на калций, калий, желязо и магнезий. Съдържат и есенциални аминокиселини в малки количества.


Вкус и текстура

Имат мек, леко сладък вкус с нотки на ядка, напомнящ този на възрастните растения на боб мунг. Придават свеж, леко землист аромат на ястията.


Кулинарни приложения

Те имат разнообразно приложение в кухнята. Подходящи са за сандвичи и супи. С тях салатите придобиват по-хрупкава текстура и още по-свеж вид: съчетават се добре с други зеленолистни, домати, краставици, авокадо. Те са чудесна гарнитура за ястия с печено/пържено месо и риба.


Ползи за здравето

Веществата, които се съдържат в микрорастенията боб мунг, са полезни за храносмилателната система, регулирането на холестерола и кръвното налягане. Подобряват имунната функция и имат детоксикиращи свойства.

  • "Боб Мунг" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Босилек Дарк Опал

Хранително съдържание

Подобно на немалко микрорастения босилекът е много богат на витамин К. Той осигурява лутеин и зеаксантин и е добър източник на желязо, мед, витамин А. Съдържа магнезий, витамин С, калций, фолат и относително по-малки количества калий. В него има флавоноиди и летливи масла.


Вкус и аромат

Има интензивен и концентриран аромат, който наподобява този на зрелите листа на растението. Вкусът му е изразен, но приятен.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения се използват често като декорация, подобрители на вкуса или съставка в широка гама от ястия. Наситеният им аромат ги прави идеално допълнение към салати, сандвичи, паста, супи и други.


Ползи за здравето

Босилекът Дарк Опал е богат на антиоксиданти, които помагат на тялото да се предпазва от свободните радикали. Смята се, че е полезен за овладяване на инфекциите и че има антибактериални свойства. Той е един от най-добрите източници на магнезий сред микрорастенията и има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система. Подходящ е при стомашно-чревен дискомфорт, провокиран от спазми и газове, загуба на апетит, а също и при състояния на безпокойство и стрес.

  • "Босилек Дарк Опал" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Босилек Дженовезе

Хранително съдържание

Подобно на немалко микрорастения босилекът е много богат на витамин К. Той осигурява лутеин и зеаксантин и е добър източник на желязо, мед и витамин А. Съдържа магнезий, витамин С, калций, фолат и относително по-малки количества калий. В него има флавоноиди и летливи масла.


Вкус и аромат

Има интензивен и концентриран аромат, който наподобява този на зрелите листа на растението. Вкусът му е изразен, но приятен.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения се използват често като декорация, подобрители на вкуса или съставка в различни ястия. Наситеният им аромат ги прави идеално допълнение към салати, сандвичи, паста, супи и други.


Ползи за здравето

Босилекът е богат на антиоксиданти, които помагат на тялото да се предпазва от свободните радикали. Смята се, че е полезен за овладяване на инфекциите и че има антибактериални свойства. Той е един от най-добрите източници на магнезий сред микрорастенията и има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система. Подходящ е при стомашно-чревен дискомфорт, провокиран от спазми и газове, загуба на апетит, а също и при състояния на безпокойство и стрес.

  • "Босилек Дженовезе" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Броколи

Хранително съдържание

Микрорастенията броколи имат високо съдържание на витамин С, К и Е и мощни антиоксидантни свойства. Те са богати на сулфорафан, полифеноли и съдържат антоцианин. Считат се за добър източник на витамин А (бета-каротин), фолат, желязо, магнезий и калий. 


Вкус

Имат по-лек вкус в сравнение с узрелите „цветове“ на растението. Той е деликатен, леко пиперлив  и добавя приятна пикантност на ястията, без да бъде натрапчив.


Кулинарни приложения

Тези микрозеленчуци придават по-богат вкус и цвят на различни солени и сладки ястия, като супи, салати, паста, печено месо и риба, сосове или заливки, сладки тарталети, смутита и др.


Ползи за здравето

Според някои проучвания сулфорафанът има важна роля при предотвратяването и лечението на определени хронични заболявания като астма, диабет тип 2, както и някои онкологични заболявания. Полифенолите действат благоприятно на сърдечно-съдовата система, характеризират се с мощно антиоксидантно действие, понижават холестерола и кръвното налягане, подобряват метаболизма. Те укрепват общото здраве, храносмилателната и имунната система.

  • "Броколи" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Горчица – Синап

Хранително съдържание

Микрорастението е богато на витамин К и витамин С, съдържа в по-малки количества витамин А, витамин Е и мед , както и калции, желязо, калий, магнезий и тиамин.


Вкус и текстура

Микрорастенията горчица, подобно на репичките, имат концентриран пикантен и пиперлив вкус. В много случаи се използват, за да обогатят ястията, които имат по-неутрален такъв.


Кулинарни приложения

Подходящи са за салати, рулца, сандвичи и ястия, на които бихте искали да придадете по-пикантна нотка. Хрупкавата текстура и открояващият се вкус на горчицата придават уникалност на ястията. Те са чудесна украса за супи, омлети и др.


Ползи за здравето

Полезните вещества в горчицата дават основание да се смята, че редовната й консумация може да има благоприятен ефект върху имунната и сърдечно-съдовата система, кръвосъсирването и костите.

  • "Горчица – Синап" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Грах

Хранително съдържание

Микрорастенията грах са богати най-вече на витамин С и витамин К. В тях се намират в умерени количества пантетонова киселина (витамин В5), тиамин (витамин В1) и фолат (В9). Те съдържат  желязо, холин, всички основни аминокиселини, различни антиоксиданти като бета каротин, лутеин и зеаксантин и са добър източник на фибри. 


Вкус

Имат лек и сладък вкус, напомнящ на вкуса на узрелите грахови зърна.


Кулинарни приложения

Микрорастенията грах имат разнообразни кулинарни приложения. Те добавят приятен сладко-тревист вкус и хрупкава текстура към салати, рулца, сандвичи, паста и яхнии с месо. Подходящи са за смутита, като декорация за супи и други топли ястия, допълват се  добре както със солени, така и с леко сладки храни.


Ползи за здравето

Заради богатото съдържание на витамин С и антиоксиданти се смята, че тези растения са полезни за укрепването на имунната система, ограничаването на риска от инфекции, както и в борбата с редица хронични заболявания. Съдържащият се в тях витамин К има важна роля за костите и кръвосъсирването. Фолатът в граховите растения действа благоприятно на мозъчната функция и симптомите на депресия.

  • "Грах" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Див лук

Хранително съдържание

Микрорастенията див лук са богати на витамините  А, С и К и калий.  Те съдържат макар и в малки количества токофероли (витамин Е), витамин В и калций. 


Вкус и текстура

Имат мек, сладък вкус, подобен на възрастния лук, но по-малко натрапчив.


Кулинарни приложения

Микрорастенията  див лук често се използва за салати, сандвичи, омлети и други. Придават приятен вкус и аромат към всяко ястие, без да бъдат натрапчиви и лютиви като зрелия си вариант.    


Ползи за здравето

Тези микрозеленчуци съдържат вещества,  които помагат за неутрализирането на свободните радикали в тялото, активирането на противовъзпалителните процеси в него и  укрепването на сърдечно съдовата система.

  • "Див лук" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Елда

Хранително съдържание

Тези микрорастения са с по-високо калорийно съдържание в сравнение с повечето микрорастения. 100 грама от тях могат да осигурят 335 калории. Богати са на протеини и фибри и са добър източник на калий, калций, желязо, цинк и магнезий. Макар и в по-малки количества съдържат витамин К, В6 и С. Имат антиоксиданти, включително флавоноиди.


Вкус и аромат

Микрорастенията елда са с мек вкус с нотка на ядки и сладост. Той е деликатен и се комбинира добре с различни ястия.


Кулинарни приложения

Приятната им хрупкавост и землистият вкус на ядки ги правят чудесно допълнение към салати (особено добре подхождат на такива, включващи други зеленолистни, домати, краставици и/или авокадо), сандвичи, рулца, джобове, рапове (дюнери, гироси и т.н.), смутита, сосове, както и отличен декоративен елемент към супи, пържени картофки, омлети и т.н.


Ползи за здравето

Елдата подпомага сърдечно съдовата и храносмилателната система, както и здравината на костите. Като повечето микрорастения и тези имат нисък глюкозен индекс, което ги прави добър избор за хора с диабет.

  • "Елда" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Kейл

Хранително съдържание

Тези микрорастения осигуряват 9 от 9 основни аминокиселини. В тях може да бъдат открити много големи количества витамин К, витамин C, лутеин и зеаксантин и по-умерени количества витамин A, B2, B6 и B9.  Микрорастенията кейл са добър източник на калций, желязо, калий. В допълнение те осигуряват и фибри.


Вкус

Кейлът има по-лек вкус в сравнение с този на порасналите листа. Той е леко пиперлив, напомнящ на този на горчицата, и придава приятна пикантност на ястията, без да бъде прекалено натрапчив.


Кулинарни приложения

Можете да го използвате, за да добавите повече цвят към вашите салати, пици, задушени зеленчуци и т.н. Подходящ е за овкусяване на сандвичи и всякакви храни от рода на такос, дюнер или гирос, които обичайно се приготвят със зеле.


Ползи за здравето

Смята се, че микрорастенията кейл носят ползи за целия организъм - за здравето на костите, кожата, очите и предпазването им от вредни лъчения. Полезните вещества в тях подпомагат борбата с процесите на стареене и свободните радикали, укрепването на имунната, сърдечно-съдовата и нервната система, подобряването на метаболизма, синтеза на хемоглобин и др.

  • "Kейл" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Керевиз (Целина)

Хранително съдържание

Микрорастенията керевиз имат изразен аромат на билки и магданоз. Придават мек, леко сладникав вкус и уникалност на ястията.


Вкус и аромат

Те са добър източник на витамини А,С и Е и имат много добри антиоксидантни свойства. Богати са нa калций, калий, магнезий и фосфор.


Кулинарни приложения

Придават специфичен привкус на ястията. Подходящи са за салати, съдържащи други зеленолистни, домати, краставица, цитрусови плодове, в билкови смеси за овкусяване: добре се допълват с магданоз, див лук и естрагон  Подхождат чудесно на морски ястия с риба, миди и салати с морски дарове.


Ползи за здравето

Тези микрорастения имат противовъзпалителен ефект, полезни са за храносмилателната система, понижават стреса и тревожността. Традиционно лимоновата маточина се използва при простуда, кашлица и инфекции на дихателните пътища.

  • "Керевиз" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Китайско зеле

Хранително съдържание

Микрорастенията китайско зеле са отличен източник на витамин К, В6 и С, който е мощен антиоксидант и играе важна роля при неутрализирането на свободните радикали. Съдържат също така калий, магнезий и калций.


Вкус и текстура

Имат мек, леко сладък вкус, по-слаб от този на порасналите растения. Ароматът им е свеж и нежен.


Кулинарни приложения

Особено подходящи са за ястия от азиатската кухня или такива, които традиционно се приготвят със зеле и/или ориз. Те са чудесна съставка и декорация за кнедли, пролетни рулца, ястия с кимчи, салати. Допълват се много добре със зеленчуци и билки като моркови, чушки, домати, магданоз, босилек, мента, кориандър и др.


Ползи за здравето

Веществата, които се съдържат в микрорастенията китайско зеле допринасят за неутрализирането на свободните радикали и укрепването на имунната система, редуцирането на възпаленията в организма и доброто кръвосъсирване.

  • "Китайско зеле" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Корейска мента

Хранително съдържание

Те са добър източник на витамини, минерали, антиоксиданти и етерични масла. Съдържат витамини А, желязо, манган и, макар и в по-малки количества – калий, калций, магнезий и фосфор.


Вкус и аромат

Микрорастенията корейска мента имат леко лютив, изразен ментов вкус с нотка на цитрус.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения са чудесно попълнение в кухнята. Придават атрактивност и незаменим вкус. Подходящи са за салати, съдържащи други зеленолистни, плодове, ядки и сирена, както и за супи, сосове, задушено месо, предястия и, разбира се, за различни ястия от корейската кухня. Те са чудесна декорация за десерти, включително шоколадови, коктейли, чайове и смутита, сладолед, сметанови кремове, лимонади и много други.


Ползи за здравето

Корейската мента подпомага храносмилателната система, има противовъзпалителен ефект и съдържа антиоксиданти. Традиционно тя се използва срещу простуда, кашлица и инфекции на дихателните пътища.

  • "Корейска мента" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Кориандър

Хранително съдържание

Тези микрорастения са невероятно богати на витамин К. Добър източник са на витамин А, С, В и Е. Съдържат диетични фибри, мед, магнезий и калий. Известни са и с високите си нива на лутеин, зеаксантин, както и на каротеноиди (три пъти повече отколкото при порасналите растения).


Вкус и текстура

Кориандърът има смел, леко цитрусов аромат, с подчертана билкова основа. Концентриран е, както и този на възрастното растение.


Кулинарни приложения

Подходящи са за ястия от азиатската и латиноамериканската кухня, както и за тези, които смятате, че се нуждаят от свеж, лимонов привкус. Чудесно се съчетават с риба, пилешко, кюфтенца, супи, ризото, зеленчуци като тиквички, патладжан и т.н.


Ползи за здравето

Веществата, които се съдържат в микрорастенията кориандър, допринасят за здравето на костите, кожата и очите, неутрализирането на свободните радикали, редуцирането на възпаленията в организма и общото му здраве. Традиционно билката е използвана при епилепсия и депресии, както и като пречистващо средство.

  • "Кориандър" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Крес

Хранително съдържание

Микрорастенията Крес съдържат редица минерали. Те са добър източник на витамините А, С и К. В неговия състав влизат полезни антиоксиданти като лутеин.


Вкус и текстура

Имат характерен, пикантен и пиперлив вкус, подобен на възрастните рукула и горчица.


Кулинарни приложения

Микрорастенията крес често се използват, за да придадат пикантен вкус на салати, сандвичи, такос и други.  Те се съчетават добре с разнообразни съставки. Подходящи са за украса на супи, омлети и други солени ястия.


Ползи за здравето

Микрозеленчуците крес подпомагат антиоксидантната защита, имунната функция, здравината на костите, храносмилателната и сърдечносъдовата  дейност.

  • "Крес" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Кресон

Хранително съдържание

Микрорастението кресон е източник на разнообразни фитонутриенти. Листата им са пълни с витамин К, А, Е (като последните са и много добри антиоксиданти), минерали като калций, желязо, магнезий, фосфор, аминокиселини и омега-3 мастноразтворими киселини.


Вкус и текстура

Микрорастенията кресон имат смел пиперлив, леко лют вкус, напомнящ този на възрастрното растение.


Кулинарни приложения

Те са чудесно кулинарно допълнение и са много подходящи за салати, сандвичи, супи, ястия със зеленчуци и картофи,тиквички, булгур и т.н. Съчетават се много добре с други зеленолистни, както и с домати, краставици и репички.


Ползи за здравето

Смята се, че комбинацията от вещества в микрорастенията кресон има противовъзпалително, общоукрепващо и антиоксидантно действие, прави ги полезни за сърдечносъдовата система, костите, зъбите и очите.

  • "Кресон" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Кървав киселец

Хранително съдържание

100 грама от микрорастението кървав киселец ни дават повече от половината количество витамин С, oт което се нуждаем за 1 ден. Богати са на витамин А, лутеин и зеаксантин и съдържат, макар и в по-умерени количества, желязо, магнезий, мед, манган, фибри, както и 8 от деветте основни аминокиселини.


Вкус и аромат

Кървавият киселец има остър, леко тръпчив, землист вкус с цитрусови нотки и деликатен аромат.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения придават много интересен, свеж вид и вкус на ястията ви. Изключително подходящи са за сандвичи, салати, тортили, супи и сосве, както и като декорация на ястия с по-неутрални или малко на брой цветове (ориз, грах, месо, риба).


Ползи за здравето

В традиционната медицина растението се използва за лечението на храносмилателни проблеми, включително констипация, като диуретик, за детоксикация,  за лечение на скорбут, треска и дерматологични проблеми. Веществата в него имат важна роля за укрепването на имунната и сърдечносъдовата система, зрението, както и в борбата със свободните радикали.

  • "Кървав киселец" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Латинка

Хранително съдържание

Те съдържат множество важни хранителни вещества. Макар че данните варират, като цяло може да се обобщи, че са богати на антиоксиданти, витамини, минерали и други фитонутриенти. По-конкретно те имат високи нива на витамин К и С, бетакаротин и лутеин.


Вкус и текстура

Микрорастенията латинка имат пиперлив, леко пикантен вкус, който напомня за този на листата и цветовете на голямото растение. Придават хрупкавост и свежест.


Кулинарни приложения

Свежият вкус и хрупкавата текстура на микрорастенията латинка ги прави много подходящи за сандвичи и салати. Те се съчетават чудесно с други зеленолистни, както и с домати, краставици и репички. Подходящи са и като гарнитура, за украса на супи и яхнии.


Ползи за здравето

Смята се, че комбинацията от вещества в тях има общоукрепващо, противовъзпалително, противогъбично и антиоксидантно действие.

  • "Латинка" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Лимонена трева

Хранително съдържание

Те са добър източник на витамини А и С, калий, калций и фосфор. Макар и в по-малки количества, съдържат магнезий, желязо, фолат, цинк и магнезий.


Вкус и аромат

Лимонената трева се отличава с изразен цитрусов вкус и аромат. Те напомнят на зрелия лимон и съдържат флорални и джинджифилови нотки.


Кулинарни приложения

Придават специфичен привкус на ястията. Подходящи са за салати, съдържащи други зеленолистни, домати, краставица, цитрусови плодове, в билкови смеси за овкусяване: добре се допълват с магданоз, див лук и естрагон  Подхождат чудесно на морски ястия с риба, миди и салати с морски дарове.


Ползи за здравето

Тези микрорастения имат противовъзпалителен ефект, полезни са за храносмилателната система, понижават стреса и тревожността. Традиционно лимоновата маточина се използва при простуда, кашлица и инфекции на дихателните пътища.

  • "Лимонена трева" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Лимонов босилек

Хранително съдържание

 Лимоновият босилек е много богат на витамин К. Отличава се с високо съдържание на желязо, калий, витамин А и умерени количества витамин С, калций, магнезий и фолат. Съдържа флавоноиди и летливи масла.


Вкус и аромат

Има интензивен и концентриран вкус, който наподобява комбинация между лимон, босилек и анасон.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения се използват често като декорация, подобрители на вкуса или съставка в широка гама от ястия. Техният наситен аромат ги прави идеално допълнение към салати, сандвичи, паста, супи и други. Особено популярен е в източните рецепти, идващи от Индия, Индокитай и Малайския архипелаг.


Ползи за здравето

Лимоновият босилек е богат на антиоксиданти, които помагат на тялото да се предпазва от свободните радикали. Смята се, че е полезен за овладяване на инфекциите и че има антибактериални свойства. Той е много добър източник на калий и елементи, които играят важна роля за регулирането на кръвното налягане, производството на бели кръвни телца, както и при справянето с безпокойството и стреса. Хранителните вещества в него имат благоприятно действие върху кожата и здравината на костите.

  • "Лимонов босилек" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Лимонова маточина

Хранително съдържание

Тe имат високо съдържание на витамини, минерали, антиоксиданти и други фитонутриенти. Особено богати са на витамини А, K и С, калий и калций.


Вкус и аромат

Лимоновата маточина, както личи и от името й, се отличава с лимоновия си аромат. Той е изразен, комбиниран с леки сладникави нотки.


Кулинарни приложения

Тези микрорастения придават изтънчен и свеж  успокояващ аромат на ястията. Те са подходящи за сандвичи, салати, съдържащи други зеленолистни, домати, краставица, цитрусови плодове,  както и за приготвянето на чайове, смутита и коктейли.  Използват се за декориране на десерти като кекс, тартове, сорбе, плодови салати.


Ползи за здравето

Веществата в тях имат противовъзпалителен ефект, полезни са за храносмилателната система, понижават стреса и тревожността. Традиционно лимоновата маточина се използва при простуда, кашлица и инфекции на дихателните пътища.

  • "Лимонова маточина" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Лобода

Хранително съдържание

Те имат едни от най-високите нива на витамин К1 в царството на микрорастенията. Богати са на желязо и калций. Макар и в по-малки количества съдържат токоферол (витамин  Е), аскорбинова киселина (витамин С), витамин А (бетакаротин), вилоаксантин и лутеин.


Вкус и текстура

Микрорастенията червена лобода са с мек, леко солен вкус със земна спаначена нотка. Имат хрупкава сочна текстура и придават изключително интересен и привлекателен вид на ястията.


Кулинарни приложения

Те са чудесно кулинарно допълнение и са много подходящи за декорация. Придават особено привлекателен вид на ястия, чиято основа контрастира с яркия цвят на червената лобода.


Ползи за здравето

Смята се, че комбинацията от вещества в тях има противовъзпалително и общо укрепващо действие.

  • "Лобода" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Лук

Хранително съдържание

В микрорастенията лук има различни витамини, минерали и антиоксиданти. Съдържат витамин  А, С, К и В, калий и калций, макар и в  по-малки количества отколкото в дивия лук. 


Вкус и текстура

Имат сладък вкус, подобен на този на възрастния лук, но значително по-мек.


Кулинарни приложения

Микрорастенията лук често се използва за салати, сандвичи, омлети и други. Придават приятен вкус и аромат към всяко ястие, без да бъдат натрапчиви и лютиви като зрелия си вариант.  


Ползи за здравето

Тези микрозеленчуци съдържат вещества,  които помагат за неутрализирането на свободните радикали в тялото, активирането на противовъзпалителните процеси в него и  укрепването на сърдечно съдовата система.

  • "Лук" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Мизуна Ред

Хранително съдържание

Микрорастението осигурява много голямо количество витамин К, богато е на витамин С и А и желязо, съдържа в по-малки количества витамин Е и фолат.


Вкус и текстура

Микрорастенията мизуна, подобно на горчицата, имат пикантен и пиперлив вкус, но не толкова концентриран. Често се използват за подправянето на ястия с по-неутрален вкус, особено салати и гарнитури.


Кулинарни приложения

Подходящи са за салати, рулца, сандвичи и ястия, на които бихте искали да придадете по-пикантна нотка. Хрупкавата текстура и открояващият се вкус на мизуната придават уникалност на ястията. Както и останалите микрорастения, те са чудесна украса.


Ползи за здравето

Съдържащите се полезни вещества в мизуната дават основание да се смята, че редовната й консумация може да има благоприятен ефект върху очите, стомашно-чревния тракт и кожата.

  • "Мизуна Ред" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Перила (червено шисо)

Хранително съдържание

Като повечето от крехките си зелени роднини микрорастенията перила се характеризират с високо съдържание на витамини, минерали  и антиоксиданти. Те съдържат омега-3 мастни киселини и витамин В1 и В2, богати са на витамини А, С и К, калций и желязо.


Вкус и текстура

Микрорастеията перила притежават специфичен вкус и аромат, които създават усещането, че използвате смес от повече подправки: по-конкретно мента, босилек, риган и анасон. Те имат леко лютива нотка.


Кулинарни приложения

Именно специфичният вкус и аромат на тези невероятни малки растения ги правят интересно допълнение към салати, сандвичи, супи, паста, сосове, риба, ястия с ориз и различни храни от азиатската кухня.


Ползи за здравето

Смята се, че антиоксидантите в микрорастенията перила помагат в борбата с процесите на стареене, а комбинацията от полезни вещества има противовъзпалително и общоукрепващо действие. В традиционната източна медицина растението перила се използва при лечението на екзема, артрит и астма.

  • "Перила (червено шисо)" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Пикантен салатен микс

Съдържание:

- Слънчоглед
- Крес
Кейл
- Репичка рамбо
- Репичка китайска роза

Пикантен взрив от вкус и цвят. Свежа и сочна, тази комбинация от микрорастения е подходяща както за гарнитура към основни ястия, така и като основа за разнообразни салати. Добре се  съчетава със зеленолистни растения, краставици, авокадо. Богат на витамини, минирелаи, антиоксиданти и други фитонутриенти.
 

  • "Пикантен салатен микс" – 50гр., в кутия 19x12x7 см.
  • 6.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Прясно рязан микс от микрорастения. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Пореч

Хранително съдържание

Микрорастението пореч е много богато на витамин А и желязо, гама линоленова киселина и антиоксиданти. Добър източник е на витамин С и манган. Съдържа макар и в по-малки количества, ниацин и рибофлавин.


Вкус и аромат

Има мек вкус, напомнящ този на краставица, с нотки на билка и сладко.


Кулинарни приложения

Микрорастенията пореч се съчетават чудесно с разнообразни ястия. Заради свежия си, напомнящ на краставица, вкус те са подходящи за сандвичи, салати, съдържащи други зеленолистни, домати, цитрусови плодове, както и за чайове, смутита и коктейли. Използват се за декориране на кексове, тартове, сорбе, плодови салати.


Ползи за здравето

Поречът има противовъзпалителен ефект и съдържа антиоксиданти. Микрорастенията са пълни с вещества, полезни за сърдечно-съдовата система, здравето на кожата и очите. Според някои източници те са богати на триптофан, който има благоприятен ефект при безпокойство и депресивни състояния.

  • "Пореч" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Праз

Хранително съдържание

Микрорастенията праз имат разнообразно, макар и по-скромно като количество съдържание на витамини  (А, К, С, В, Е). Те са добър източник  на желязо и антиоксиданти.


Вкус и текстура

Имат мек, сладък вкус, напомнящ на възрастния праз.


Кулинарни приложения

Микрорастенията праз, както и лукът, често се използват за салати, сандвичи, омлети и други, за да им придадат по-богат вкус и аромат. Подходящи са както за студени, така и за топли ястия и предястия.


Ползи за здравето

Този микрозеленчук подпомага антиоксидантната защита, имунната функция и деленето на клетките. Подкрепят антивъзпалителните процеси, здравината на костите и сърдечно съдовата система.

  • "Праз" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Репичка Дайкон (зелена)

Хранително съдържание

Богати са на витамин А, С и В. Съдържат диетични фибри и важни минерали като желязо и калции. В  листата им може да бъде открит и антоцианин, флавоноид  със силно антиоксидантно действие (според някои източници по-силно от това на витамин С, Е, А и бетакаротина).


Вкус и текстура

Микрорастенията репичка дайкон имат леко пиперлив вкус и аромат, характерен за възрастните растения, макар и по-мек.


Кулинарни приложения

Свежият, леко пикантен привкус прави ястията апетитни и запомнящи се. Подходящи са за сандвичи, фалафели, рулца, салати, пържени картофки. Съчетават се добре с други зеленолистни, както и с домати, краставици и моркови.


Ползи за здравето

Веществата в микрорастенията репичка дайкон допринасят за подобряване на храносмилането, здравето на кожата и очите, неутрализирането на свободните радикали, редуцирането на възпаленията в организма и общото му здраве.

  • "Репичка Дайкон (зелена)" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Репичка Китайска (розова)

Хранително съдържание

Микрорастенията репичка съдържат важни протеини и липиди и се отличават с ниското си калорийно съдържание. Те са добър източник на витамин С и калий. Съдържат, макар и в по-малки количества, калций и фосфор. В микрорепичките има и витамин В3, витамин В6, фолат, рибофлавин, тианин и ниацин.


Вкус и текстура

Имат предизвикателен, пикантен и пиперлив вкус, подобен на зрелите репички. Силата на пикантната нотка може да варира в зависимост от разновидността на репичката. В много случаи се използват, за да бъдат обогатени ястията, които имат по-неутрален вкус.


Кулинарни приложения

Подходящи са за салати, рулца, сандвичи и ястия, на които бихте искали да придадете по-пикантна нотка. Хрупкавата текстура и открояващият се вкус на микрорепичките придават изразителност на ястията. Те са чудесна украса за супи, омлети и други солени ястия.


Ползи за здравето

Наличието на витамин С в микрорастенията репичка е една от причините за техните антиоксидантни свойства. От своя страна минералите, които се съдържат в тях, са полезни за поддържането на сърдечносъдовата и костната система, а В - витамините имат важна роля за нервната система и мозъка, както и за ДНК синтеза и деленето на клетки.

  • "Репичка Китайска (розова)" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Репичка Рамбо (червена)

Хранително съдържание

Микрорастенията репичка съдържат важни протеини и липиди и се отличават с ниското си калорийно съдържание. Те са добър източник на витамин С и калий. Съдържат, макар и в по-малки количества, калций и фосфор. В микрорепичките има и витамин В3, витамин В6, фолат, рибофлавин, тианин и ниацин.


Вкус и текстура

Имат предизвикателен, пикантен и пиперлив вкус, подобен на зрелите репички. Силата на пикантната нотка може да варира в зависимост от разновидността на репичката. В много случаи се използват, за да бъдат обогатени ястията, които имат по-неутрален вкус.


Кулинарни приложения

Подходящи са за салати, рулца, сандвичи и ястия, на които бихте искали да придадете по-пикантна нотка. Хрупкавата текстура и открояващият се вкус на микрорепичките придават изразителност на ястията. Те са чудесна украса за супи, омлети и други солени ястия.


Ползи за здравето

Наличието на витамин С в микрорастенията репичка е една от причините за техните антиоксидантни свойства. От своя страна минералите в тях са полезни за поддържането на сърдечносъдовата и костната система, а В – витамините имат важна роля за нервната система и мозъка, както и за ДНК синтеза и деленето на клетки.

  • "Репичка Рамбо (червена)" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Рукола

Хранително съдържание

Микрорастенията рукола имат осем пъти повече калций и пет пъти повече витамин А от салатата Айсберг. В руколата се съдържат много големи количества  лутеин, зеаксантин и бетакаротин. В съдържанието им се откриват рибофлавин (витамин В2), немалко калций и калий. Руколата е сред най-нискокалоричните зеленолистни и е добър източник на фибри.


Вкус и текстура

Микрорастението рукола има предизвикателен пиперлив вкус, подобен на зрелите й листа, но по-концентриран. Текстурата му е нежна и деликатна.


Кулинарни приложения

Тези растения имат разнообразно приложение в кухнята. Могат да се добавят към салати, за да придадат пиперлив вкус, да се използват като топинг за пици, да се смесват в песто или смутита или да се включват в сандвичи и рулца. Техният интензивен вкус добавя дълбочина на ястията. Руколата се съчетава добре с разнообразни продукти. Може да се смесва с други зеленчуци, сирена, ядки и сосове за по-балансиран вкус. Микрорастенията й са чудесна декорация за студени ястия.


Ползи за здравето

Руколата има минимално количество калории и ускорява метаболизма, като в същото време засища с фибрите си. Затова микрорастенията й са идеални за хора, които искат да отслабнат. Съдържащите се в тях хранителни вещества тонизират организма и имат силни антибактериални свойства. Те са полезни за кожата, при хипертония и повишен холестерол, гастрит и проблеми с храносмилателния тракт. Определени антиоксиданти в руколата се свързват с предотвратяването и лечението на някои онкологични заболявания.

  • "Рукола" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Салата червена

Хранително съдържание

Тези микрорастения съдържат, макар и в малки количества, 18 аминокиселини, сред които и 9-те основни. Те са богати на витамин К и витамин А. В хранителния им състав присъстват вещества като зеаксантин и лутеин, витамин С, манган, калий, калций, фосфор и други.


Вкус и текстура

Имат неутрален, по-мек вкус и по-нежна текстура от листата на възрастните растения.


Кулинарни приложения

Използват се за приготвяне на салати, сандвичи, солени и сладки ястия и тяхната декорация. 


Ползи за здравето

Микрорастенията червена салата имат антиоксидантни свойства, съдържат полезни вещества, които укрепват имунната система, здравето на очите, кожата и храносмилателната система.

  • "Салата червена" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Свеж салатен микс

Съдържание:

- Слънчоглед
- Броколи
- Кейл
- Червено зеле

Балансиран, свеж и хрупкав, този микс от микорорастения е чудесна комбинация между невероятен вкус и здравословно храна. Сол, зехтин и лимон са достатъчни за бързо приготвяне на салата или гарнитура. Комбинация с домат, краставица или зелена салата е добра основа за различни кулинарни експерименти. Богат на витамини, минерали, антиоксиданти и други фитонутриенти.
 


  • "Свеж салатен микс" – 50гр., в кутия 19x12x7 см.
  • 6.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Прясно рязан микс от микрорастения. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Слънчоглед

Хранително съдържание

Слънчогледовите микрорастения съдържат 8 от 9-те основни аминокиселини, от които се нуждае тялото ни. Те имат повече протеини и мазнини от немалко микрорастения и по-висока енергийна стойност от тях. Богати са на калий и фосфор,  желязо и магнезий и осигуряват умерено количество калций. 


Вкус

Имат лек орехов вкус, който ги прави интересно допълнение към различни ястия. Той наподобява този на слънчогледовите семена.


Кулинарни приложения

Слънчогледовите микрорастения придават приятна хрупкавост и свежест на салати, сандвичи, рулца и др. По-едрите им месести листенца са интересна украса, включително за супи и топли ястия. Усещат се меко и ненатрапчиво, поради което се комбинират добре с други вкусове  и различни аромати.


Ползи за здравето

Слънчогледовите микрорастения са пълни с хранителни вещества, полезни са в борбата с оксидативния стрес и възпаленията. Смята се, че редовната им консумация може да бъде от полза за сърдечносъдовата система и регулирането на кръвното налягане, храносмилането, функционирането на имунната система и здравето на кожата.

  • "Слънчоглед" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Фенел (див копър)

Хранително съдържание

Те са добър източник на антиоксиданти като витамин А. Съдържат, макар и в по-малки количества, витамин С и К, желязо и калции. В тях се съдържа анетол, за който се смята, че има антибактериални, противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства.


Вкус и аромат

Тези микрорастения имат мек, леко сладък вкус, напомнящ на анасон. Придават на ястията характерен аромат и сладост.


Кулинарни приложения

Подходящи са за салати, съдържащи други зеленолистни, плодове, ядки и сирена или морски дарове, както и за супи, сосове, задушено месо, предястия, риба, скариди, калмари, чайове, смутита и много други.


Ползи за здравето

Фенелът подпомага храносмилателната система, има противовъзпалителен ефект и съдържа антиоксиданти. Полезен е за сърдечно съдовата система.

  • "Фенел (див копър)" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Червена детелина

Хранително съдържание

Червената детелина е източник на много важни фитонутриенти – витамини (А, В12,С, Е и К), антиоксиданти и минерали, сред които калий, калций, желязо, магнезий и силиций.


Вкус и текстура

Микрорастенията червена детелина са с мек, леко сладникав вкус, земна нотка и деликатен тревист аромат. Червеният им цвят придава много привлекателен вид на ястията.


Кулинарни приложения

Те са чудесно кулинарно допълнение и са много подходящи за декорация. Придават особено привлекателен вид на ястия, чиято основа контрастира с яркия цвят на червената детелина. Често се използват в сандвичи, салати, рулца, супи, предястия и дори десерти.


Ползи за здравето

Смята се, че комбинацията от вещества в тях има противовъзпалително и общо укрепващо действие.

  • "Червена детелина" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Червено зеле

Хранително съдържание

100 грама портокал съдържат средно 68 милиграма аскорбинова киселина, а 100 грама от микрорастението червено зеле – средно 147 милиграма, което е значително  повече от препоръчителния дневен прием от 90 мг. В крехките стръкчета и листенца на това красиво растение има в пъти повече витамин Е отколкото в тези на порасналото растение, бета-каротин (витамин А) и умерено количество калий.


Вкус и текстура

Червеното зеле има нежен, леко пиперлив вкус, подобен на този на зрялото растение, но по-малко интензивен. Текстурата му е крехка и хрупкава. Това го прави отлично допълнение към салати, сандвичи и много други ястия, които искате да обогатите с повече свежест и цвят.


Кулинарни приложения

Микрорастенията червено зеле добавят цвят, по-богата текстура и вкус към салати, рулца, сандвичи, супи, омлети и други. Техният ярък червено-лилав цвят ги прави атрактивна декорация както за солени, така и за сладки ястия. Микрочервеното зеле се комбинира добре с разнообразни съставки, други микрорастения, зеленчуци, плодове, сирена, ядки и сосове, за да се създадат визуално привлекателни и вкусни ястия.


Ползи за здравето

Червеното зеле укрепва имунната система и може да ни помогне да се справим по-лесно с настинките и грипа. Според някои изследвания при храненето със зелеви растения в организма се освобождават съединения като глюкозинолати, които имат противоракови свойства. Богатото съдържание на калии и многообразието от минерали ги правят полезни за костите и укрепването на сърдечно-съдовата система.

  • "Червено зеле" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Чесън

Хранително съдържание

Микрорастенията чесън са добър източник на витамин C и K , минерали, като калций и желязо, както и вещества с антиоксидантни свойства, сред които и алицин.


Вкус и текстура

Имат леко пикантен вкус, по-мек в сравнение с този на зрелия чесън.


Кулинарни приложения

Чесънът често се използва за салати, сандвичи, омлети и други. Придава приятен вкус и аромат към всяко ястие, без да бъде натрапчив и лютив като зрелия си вариант.


Ползи за здравето

Микрорастенията чесън подпомагат антиоксидантната защита, имунната система и противовъзпалителните й функции.

  • "Чесън" в тарелка 19х14 см.
  • 9.60 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229

Чия

Хранително съдържание

Те съдържат аминокиселини, омега-3 мастни киселини, богати са на витамин С, В, фибри и растителни протеини. В тях има високо съдържание на важни минерали като желязо, магнезий, калции, фосфор, цинк, мед и селений.


Вкус и текстура

Микрорастенията чия имат хрупкава текстура, свеж и деликатен вкус, който ги прави подходяща добавка към множество ястия.


Кулинарни приложения

Свежият вкус и хрупкавата текстура на микрорастенията чия ги превръща в чудесно допълнение към сандвичи и салати. Те се съчетават чудесно с други зеленолистни, както и с домати, краставици и авокадо. Като повечето микрорастения са чудесна съставка за смутита.


Ползи за здравето

Веществата, които се съдържат в микрорастенията чия, допринасят за енергизиране на организма на клетъчно ниво, подпомагат регенерирането на клетките и тъканите, мозъчната и сърдечната дейност, опорно-двигателната и храносмилателната система. Имат противовъзпалително  и антиоксидантно действие.

  • "Чия" в тарелка 19х14 см.
  • 7.20 лв. за брой, с включен ДДС
  • Живо растение. Директна консумация.
  • За допълнителна информация:
  • +359 888 207 081
  • +359 888 620 229