Съставки:
- Нарязани филии хляб – по избор: бял, ръжен, пълнозърнест, със семена
- Крема сирене или Филаделфия
- Микрорастения от броколи или репичка
- Пушена сьомга
- Червен лук, на тънки филийки
- Каперси
- Настъргана кора на лимон
Инструкции:
- Измийте и подсушете добре микрорастенията като използвате миксер за подсушаване на зеленчуци, обикновен гевгир или широко сито, за да отцедите водата; Обелете и нарежете лука; настържете горния слой на част от лимоновата кора
- Препечете филиите хляб.
- Намажете ги с кремасирене/ крем Филаделфия
- Поръсете с микрозеленчуците, пушената сьомга, червения лук, каперсите и поръсете със стърготини от кората на лимон.
По ваш избор може да използвате и други продукти вместо сьомга, както е показано на снимката по-горе.